Шановні любителі книги! Гарна новина!

Дякуємо Українському інституту книги!

Шановні любителі книги! Гарна новина!

Роменська бібліотека імені Йосипа Дудки у числі 603 бібліотек України, які увійшли у#Програму_поповнення_бібліотечних_фондіву 2020 році від#Українського_інститута_книги в рамках державної програми «Українська книга».
Тож до фонду бібліотеки надійшла перша партія у складі 480 нових сучасних книг українських видавництв. Найкращі топові книги української та світової літератури, світові бестселери, детективи, сучасний нон-фікшн для дітей та дорослих, фентезі, документальні нариси про відомих людей, мотиваційна література, комікси, твори сучасних українських письменників, величезна кількість неймовірно цікавої дитячої літератури. Книги за цією програмою можна буде розпізнати за спеціальною яскравою наліпкою від #Українського_інститута_книги.
Колектив бібліотеки щиро вдячний адміністраторам Програми поповнення бібліотечних фондів, Українському інституту книги, Сумській обласній універсальній бібліотеці за надану можливість нашим користувачам долучитися до неповторного світу скарбів нової сучасної літератури.
Сподіваємось на подальшу, тісну співпрацю, щоб кожна українська книга знайшла свого читача!
Кiлькiсть переглядiв: 78

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.